קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

סלרי תפוח גרניטה

סלרי תפוח גרניטה
מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. אם יש לך מאוד סלרי, סבתא סמית תפוחים, טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו סלרי תפוחים גרניטה, תפוח וסלרי גרניטה, ו תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסק ויטמין c tablet בקערה עם גב של כף, ואז קו מסננת עם מטלית שק קמח לחה ולהגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
תפוחי פירה עם מים 1/3 כוס במעבד מזון (לא להשתמש בבלנדר) עד כמעט חלקה, ואז לשפוך לתוך בד. צרור את הבד סביב תערובת ולסחוט מיץ ברור ככל האפשר באמצעות בד (על 11/2 כוסות). להשליך מוצקים שנותרו בבד. לשטוף ולסחוט בד, ואז לחזור לסנן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מיץמיץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
3
טרגון Purée עם הנותרים 1/3 כוס מים במעבד עד המים הוא ירוק עמוק, ולאחר מכן להוסיף סלרי ו purée עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
סלריסלרי
מיםמים
4
יוצקים לתוך מסננת מצופה לסחוט מיצים (על 1 1/2 כוסות) לתוך קערה עם מיץ תפוחים. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
להקפיא תערובת בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ', גירוד וערבוב עם מזלג כל 30 דקות, עד קפוא, לפחות 3 שעות. (זה יהיה קשה מדי לגרד פעם קפוא לחלוטין.)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
Granita יכול להתבצע 2 ימים קדימה (לכסות פעם קפוא).
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 10 דקות מחדש לגרד לפני ההגשה.