סמקפאם
סמקפאם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1142 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 87 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו מתכונים דומים.
הוראות
יוצקים מים במחבת רוטב 6 ליטר ומביאים לרתיחה.
יוצקים פולנטה בזרם דק למים רותחים, תוך הקצפה מתמדת, מבשלים עד לקבלת דייסה סמיכה. ממשיכים לבשל, מערבבים בכף עץ עד עבה מדי לערבב.
יוצקים פולנטה על קרש חיתוך מעץ. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן עד לעישון ומוסיפים בצל. מבשלים עד לריכוך פשוט, או 2 עד 3 דקות, ומוסיפים חתיכות נקניק. מבשלים עד להשחמה מכל הצדדים ומסננים שומן מהתבנית.
מוסיפים פורטובלוס, רוזמרין ויין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות מכוסה, או עד שהנקניק מבושל. פורסים חתיכות פולנטה מהקרש בעזרת סכין ומניחים בקערות.
מסירים את תערובת הנקניקיות מהאש, מערבבים פנימה שמנת חמוצה, מתבלים לפי הטעם ויוצקים על פולנטה.