סנאפר אדום Cajun עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 230 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין טחון, אבקת בצל, פילה סנאפר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פילה Cajun-מצופה סנאפר, ו סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום.
הוראות
1
על פיסת נייר שעווה גדולה, לערבב יחד פפריקה, פלפל קאיין, פלפל שחור, אבקת בצל, טימין, בזיליקום, אבקת שום, אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
בסיר קטן, מעל חום בינוני, להמס חמאה או מרגרינה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מברישים את שני הצדדים של פילה סנאפר עם תערובת החמאה, שומרים את תערובת החמאה הנותרת. מעיל שני הצדדים של הפילה עם תיבול-תערובת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד טיפת מים רוחשת על זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
טפטוף חצי מתערובת החמאה-שמן הנותרת בצד אחד של פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מניחים פילה בצד חמאה למטה במחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד הדג הוא השחמה עמוקה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
טפטוף שנותר חמאה-תערובת על הדגים ולהפוך את הדגים. מבשלים עד דגים הוא השחמה פתיתים כאשר נבדק עם מזלג, על 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.