קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות59
מגזין

סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם

סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם
סנאפר אדום קלוי שלם עם פפריקה מעושנת-רוטב שום חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, לימון, פפריקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 92%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: שרימפס קלוי עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת, צלעות טלה קלויות אש עם רוטב מנגל פפריקה-תפוז מעושן, ו ברוקוליני עם פפריקה מעושנת, שקדים ושום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים עשבי תיבול, תפוזים ולימונים בחלל הדג.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מזלפים שמן על דגים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מניחים בתבנית צלייה וצולים עד לבישול פשוט, בערך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מעבירים דגים לפלטה ויוצקים מיד את רוטב השום החם על כל הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מניחים שמן בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים שום ומבשלים עד שהשום מזהיב קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מעבירים את התערובת לקערה בינונית, מוסיפים חומץ, פפריקה ומלח ומערבבים עם בלנדר טבילה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריג ' יו
פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריג ' יו
לפינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו 2018 יש צבע צהוב פלדה עם ניואנסים נחושת. הניחוחות מוגדרים על ידי תווים מינרליים, פירות הדר טריים ופירות אבן, כמו משמש ופרחים לבנים. על הפה החיך תוסס, רענן ועם גימור מתמשך.