סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן
סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 800 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אנשובי, שמן זית, ציר עוף וחרדל דיז'ון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 86%. סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן, ו סנאפר אדום בגריל עם רוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לוויניגרט: בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הפלפלים, החומץ, השום, הזעפרן, הדבש והחרדל וערבבו 30 שניות. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן עד שהוא מתחלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
זעפרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור סנאפר: מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים כמון וכוסברה במטחנת תבלינים וטוחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו
4
מערבבים יחד את הכמון, הכוסברה, הפפריקה והגרידה ומניחים על צלחת גדולה. ציון הדגים מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומחפרים צד 1 בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מחממים את שמן הזית בתבנית מוקפצת גדולה חסינת תנור, על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים את הדג, בצד התבלינים כלפי מטה לתוך התבנית ומקפיצים עד להזהבה. הופכים את הדג, מכניסים לתנור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות או עד לבישול. פילה את הדג ומזלף את הוויניגרט הצהוב-זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
ויניגרט
זעפרן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מחממים שמן בתנור הולנדי בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים אנשובי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
3
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים ברוקולי וציר עוף, מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
6
מוציאים את המכסה ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים והברוקולי רך.
ניתן לשלב את הסנאפר האדום עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ברוקס וילמט עמק פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!