קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן

סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן
סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 800 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אנשובי, שמן זית, ציר עוף וחרדל דיז'ון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 86%. סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן, ו סנאפר אדום בגריל עם רוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לוויניגרט: בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הפלפלים, החומץ, השום, הזעפרן, הדבש והחרדל וערבבו 30 שניות. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן עד שהוא מתחלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
זעפרןזעפרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור סנאפר: מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
סנאפרסנאפר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים כמון וכוסברה במטחנת תבלינים וטוחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
4
מערבבים יחד את הכמון, הכוסברה, הפפריקה והגרידה ומניחים על צלחת גדולה. ציון הדגים מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומחפרים צד 1 בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מחממים את שמן הזית בתבנית מוקפצת גדולה חסינת תנור, על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מניחים את הדג, בצד התבלינים כלפי מטה לתוך התבנית ומקפיצים עד להזהבה. הופכים את הדג, מכניסים לתנור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות או עד לבישול. פילה את הדג ומזלף את הוויניגרט הצהוב-זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
ויניגרטויניגרט
זעפרןזעפרן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מחממים שמן בתנור הולנדי בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים אנשובי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
3
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים ברוקולי וציר עוף, מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
6
מוציאים את המכסה ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים והברוקולי רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש

מרכיבים

2אנשובי, טחוןאנשובי, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ברוקולי, טים וחותכיםברוקולי, טים וחותכים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק6ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טהורשמן זית טהור3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)גרידה כתומהגרידה כתומה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפריקה ספרדיתפפריקה ספרדית2סנאפר אדום שלם, 2 פאונד כל אחד, בקנה מידה ומרוסקסנאפר אדום שלם, 2 פאונד כל אחד, בקנה מידה ומרוסק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אורזחומץ יין אורז1צביטהצביטת חוטי זעפרןצביטת חוטי זעפרן4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי3(חוֹרֶף)זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה3(חוֹרֶף)זרעי כמון שלמיםזרעי כמון שלמים2פלפלים צהובים, חרוכים על הגריל, קלופים, זרעים וקצוצים גספלפלים צהובים, חרוכים על הגריל, קלופים, זרעים וקצוצים גס

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב את הסנאפר האדום עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ברוקס וילמט עמק פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!