סנאפר במרק עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר מרק עגבניות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו אפונים, מלח כשר, נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סנאפר מרק Habanero, סנאפר וסרטן מתובל עם ליים-כוסברה מרק, ו סנאפר עם קישואים ועגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלח על פילה. לדלות פילה בקמח, מתנער עודף.
מחממים 4 כפיות שמן זית במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פילה ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
שלב הנותרים 1 כפית שמן זית, עגבניות, מיץ צדפות, אפונה, 2 כפות נענע, מיץ, אורגנו במחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות. כפית על תערובת 1/4 כוס מרק לתוך כל אחד 4 קערות, ומעל כל מנה עם פילה 1.
מקשטים עם הנותרים 2 כפות מנטה.
בחירה בת קיימא: בדלפק מאכלי הים, חפשו סנאפר אפור הוואי או snapper רובי הוואי הצפון מערבי.