קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סנדוויץ' פרמזן חצילים מפורק

סנדוויץ' פרמזן חצילים מפורק
סנדוויץ פרמזן חצילים מפורק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 61 גרם חלבון, 78 גרם שומן ובסך הכל 1500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 660 מעריצים. אם יש לכם פלפל דובדבן כבוש, לחמניות בריוש, חצילים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 93%. מתכונים דומים: ריגטוני פרמזן חצילים מפורקים, כריך פרמזן חצילים בגריל וטבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מאיו חציל.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית תנור בציפוי סיליקון ותבנית נוספת עם רשת. לחציל: בקערה זורקים את העגבניות עם החומץ הבלסמי, שמן הזית, הסוכר החום וקצת מלח. מניחים באופן שווה את העגבניות על תבנית האפייה המרופדת.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
פרוס לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תצטרך לפחות 8 כדורים)פרוס לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תצטרך לפחות 8 כדורים)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מכניסים לתנור וצולים עד להתקרמל מעט ומתייבש מעט, 20 עד 30 דקות. לְהַפְרִישׁ. מניחים את פרוסות החציל על הרשת (אם אין לכם רשת אפשר להשתמש במסננת סט בכיור).
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים מלח על כל צד של החציל ונותנים למלח לעשות את העבודה במשך 15 עד 30 דקות. לאחר שהמלח שחרר לחות מהחציל, יבשו את הפרוסות בעזרת נייר סופג. לאחר מכן מפזרים פלפל מכל צד של החציל. מקימים עמדת לחם סטנדרטית עם הקמח בכלי רדוד אחד, הביצים בשנייה והפנקו מעורבב עם הפרמזן בכלי שלישי. חורצים כל פרוסת חציל בקמח, מנערים את כל העודפים, טובלים בביצה, מניחים לעודף לטפטף ואז מצפים בפנקו. הניחו בצד על הרשת וחזרו על הפעולה. במחבת גדולה מברזל יצוק, מחממים שמן צמחי בגודל 1 אינץ' ל-350 מעלות F. בעבודה בקבוצות קטנות, מטגנים את פרוסות החציל, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, 3 עד 5 דקות בצד. בעזרת זוג מלקחיים מעבירים חזרה לרשת. חוזרים על הפעולה עם החציל הנותר. מקפידים לתבל את החציל כשהוא יוצא מהשמן. לבניית הסנדוויץ': חמאה וטוחנים משני צידי הלחמניות עד להזהבה ופריכה (אפשר לצלות גם את הלחמניות). קורעים את הבוראטה על הלחמניות התחתונות, ואז מוסיפים 2 פרוסות חצילים חמות, כמה עגבניות צלויות, כמה פלפלי שרי כבושים וכמה עלי בזיליקום טריים על כל לחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
בוראטהבוראטה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מגישים לתשואות.