והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 447 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ווסאבי, מלח ופלפל, לחם כפרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כריך טונה ניסואז עם כריך Thins®, כריך ביצת טונאן, ו כריך טונה חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים את הדגים המעושנים של כל נוזל מוסיפים אותו לקערת ערבוב ומועכים אותו עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושנים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מערבבים בwasabi, מיונז, חומץ, רליש, מלח, פלפל, מפרץ הישן. ודא שזה די נוזלי-פחות שמנת מאשר המיונז לבד. טעם להתאים תיבול.הכן אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
תיבול
חומץ
פלפל
להתענג
ווסאבי
מלח
קרח
3
מחממים מחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה. עונה Ahi גם משני הצדדים, להניח את הסטייקים במחבת, הם צריכים לרחוש. לצרוב אותם מהר, על 2 דקות לכל צד. הורידו אותם מהחום כשהמרכז עדיין אדום, ומיד הטביעו אותו באמבט הקרח למשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
קרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר את הדג ולייבש אותו ביסודיות. כאשר Ahi הוא מגניב, להשתמש בסכין חדה מאוד לחתוך את הדגים לחתיכות אפילו למדי פחות מ ½ אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
מוסיפים את קוביות הטונה, מיץ לימון, סלרי ועירית לתערובת הרוטב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
סלרי
עירית
טונה
6
מגישים אותו ככריך על טוסט עם חסה ועגבניה, או כסלט עם הטוסט בצד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.