קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות59
מגזין

סנדוויץ' טונה ניסואז (פאן בגנאט)

סנדוויץ' טונה ניסואז (פאן בגנאט)
לכי לחנות וקחי אנשובי, צנוניות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. נסו כריך טונה Nicoise: פאן Bagnat, כריך פאן באגנט עם טונה, אנשובי ופטרוזיליה, ו כריך טונה, עגבניות וזיתים (פאן באנאט) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצל האדום והלבן עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 1 כף חומץ יין אדום, 1/4 כפית מלח, וכמה טחנות של פלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חומץ ייןחומץ יין
בצל לבןבצל לבן
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
שימוש בידיים שלך, לערבב ולסחוט הכל יחד במשך 5 דקות. (לא למהר דרך החלק הזה; הבצלים צריכים זמן לשחרר המיצים שלהם רך.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
עבודה פחית טונה בשמן זית, כולל שמן. מתבלים במיץ לימון טרי, חומץ יין אדום ומלח, ואז מוסיפים פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טונה בשמן זיתטונה בשמן זית
חומץ ייןחומץ יין
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
חותכים גלילי קייזר במחצית לרוחב ולפרוס כל מחצית תחתונה עם עלי חסה. השתמש כמה varietieswhatever נראה טובעבור ההבדל במרקם.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
Kaiser BunKaiser Bun
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
5
על גבי כל שכבת חסה, לארגן 4 פרוסות עגבניות (לדלג על שלב זה אם אין לך ממש טובעגבניות על היד). לאחר מכן מוסיפים כמחצית מתערובת הטונה ו-3 עד 4 פרוסות ביצה קשה.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
לחצות כל כריך עם 2 פילה אנשובי סחוט ו strew עם זיתים Nioise (בור אותם אם תרצה), בצל ירוק קצוץ, צנון פרוס. ואז לטפטף בנדיבות עם שמן זית יותר העליון עם חצאי קייזר הנותרים, לחיצה בעדינות אך בתקיפות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.