קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סנדוויץ ' עוף שטוח מברזל שטיפת מוח

סנדוויץ ' עוף שטוח מברזל שטיפת מוח
כריך עוף עם שטיפת מוח עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 998 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם בצל, פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, וויסקי עם סטייקים מברזל שטוח, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוף במרינדה לילה במקרר במרינדה עוף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
2
הכן גריל לבישול או לחמם מחבת סאוט על חום בינוני. גריל או חזה עוף לטגן מעל חום בינוני עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
3
בעוד העוף מתבשל, מורחים 1 כף פסטו אגוז על כל אחד 4 פרוסות של לחמניות פניני ו 2 כפות איולי צ ' יפוטלה על כל אחד מ 4 פרוסות האחרות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
אגוזי מלךאגוזי מלך
איוליאיולי
פסטופסטו
גלולגלול
4
הסר עוף מגריל ולבנות כל כריך על ידי הצבת חזה עוף על גבי הלחם עם פסטו אגוז, ואז פרוסת עגבניות 2 חתיכות של גבינה, 1 כף שלוש בצל, ועקף עם הלחם עם איולי צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ריבהריבה
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
אגוזי מלךאגוזי מלך
איוליאיולי
לחםלחם
בצלבצל
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר ולשלב על גבוה במשך 2 דקות או עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
6
העברה ל 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה לא תגובתי או מיכל שטוח אחר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מוסיפים חזה עוף למנה, מכסים ומשרים במקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
8
מורחים אגוזי מלך על מחבת גיליון קטנה וטוסט בתנור במשך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מניחים את כל החומרים, למעט שמן, בבלנדר ותהליך עד חלקה. לאט להוסיף את השמן ולהמשיך פירה במשך 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
10
מערבבים מיונז, שום, פירה צ ' יפוטלה בקערה קטנה עד בשילוב טוב. תניח בצד. להכניס למקרר אם לא להשתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
מיונזמיונז
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
במחבת גדולה, מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה וחומים קלות את השום, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את הבצל הצהוב והאדום ומבשלים עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
13
מוסיפים את הפלפל, הסוכר והחומץ, מנמיכים את החום למדיום ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
בצלבצל
פלפלפלפל
סוכרסוכר
14
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
15
להסיר מהחום ולהניח בצד.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה4חזה עוף, גזוז שומןחזה עוף, גזוז שומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מחית צ'יפוטלה, ראה את הפתק של קוקמחית צ'יפוטלה, ראה את הפתק של קוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזיםעלי בזיליקום טריים ארוזים0(יכול להיות או להרחיק)שום כתוששום כתוש0(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1(חוֹרֶף)פלפל חלפיניו קצוץפלפל חלפיניו קצוץ2פלפלים חלפיניופלפלים חלפיניו2ליים, juicedליים, juiced0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז איכותימיונז איכותי8פרוסותגבינת מונטרייגבינת מונטריי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)פרמזןפרמזן306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים0בצל אדום, ג'וליאןבצל אדום, ג'וליאן4לחמניות פניני טריות, פרוסותלחמניות פניני טריות, פרוסות4פרוסותבוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)0בצל צהוב, ג'וליאןבצל צהוב, ג'וליאן