כריך עוף עם שטיפת מוח עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 998 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם בצל, פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, וויסקי עם סטייקים מברזל שטוח, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עוף במרינדה לילה במקרר במרינדה עוף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
2
הכן גריל לבישול או לחמם מחבת סאוט על חום בינוני. גריל או חזה עוף לטגן מעל חום בינוני עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
3
בעוד העוף מתבשל, מורחים 1 כף פסטו אגוז על כל אחד 4 פרוסות של לחמניות פניני ו 2 כפות איולי צ ' יפוטלה על כל אחד מ 4 פרוסות האחרות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
עוף שלם
מורחים
אגוזי מלך
איולי
פסטו
גלול
4
הסר עוף מגריל ולבנות כל כריך על ידי הצבת חזה עוף על גבי הלחם עם פסטו אגוז, ואז פרוסת עגבניות 2 חתיכות של גבינה, 1 כף שלוש בצל, ועקף עם הלחם עם איולי צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
ריבה
צ 'ילי צ' יפוטלה
עוף שלם
גבינה
עגבנייה
אגוזי מלך
איולי
לחם
בצל
פסטו
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מניחים את כל החומרים במעבד מזון או בלנדר ולשלב על גבוה במשך 2 דקות או עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
6
העברה ל 13 על ידי 9 אינץ צלחת אפייה לא תגובתי או מיכל שטוח אחר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מוסיפים חזה עוף למנה, מכסים ומשרים במקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
8
מורחים אגוזי מלך על מחבת גיליון קטנה וטוסט בתנור במשך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
מורחים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
מניחים את כל החומרים, למעט שמן, בבלנדר ותהליך עד חלקה. לאט להוסיף את השמן ולהמשיך פירה במשך 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
10
מערבבים מיונז, שום, פירה צ ' יפוטלה בקערה קטנה עד בשילוב טוב. תניח בצד. להכניס למקרר אם לא להשתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
מיונז
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
במחבת גדולה, מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה וחומים קלות את השום, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים את הבצל הצהוב והאדום ומבשלים עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
13
מוסיפים את הפלפל, הסוכר והחומץ, מנמיכים את החום למדיום ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.