קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר דובדבן-ליים עם ביסקוויטים וניל קרם Fraîche

סנדלר דובדבן-ליים עם ביסקוויטים וניל קרם Fraîche
סנדלר דובדבן-ליים עם עוגיות וניל קרם Fraîche יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. יש קינוח זה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, תאנים צלויות עם קרם וניל Fraîche, ו דבש תותים בלסמיים עם וניל קצפת קרם Fraîche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 450°f. מערבבים סוכר חום, קורנפלור, ומלח במחבת nonstick גדולה; מערבבים במים 1/2 כוס. מערבבים מעל חום בינוני עד סוכר עמילן תירס להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים דובדבנים; מביאים לרתיחה, גירוד צדדים של מחבת ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר מהחום. מערבבים במיץ ליים וקליפת ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
קליפת לייםקליפת ליים
4
העברת מילוי לתבנית אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
5
מניחים צלחת על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
לטאטא קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף קרם fraîche, וניל, קליפת ליים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קליפת לייםקליפת ליים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים תערובת קרם פרש למרכיבים יבשים; מערבבים עם מזלג רק עד שהבצק מתחיל לבוא יחד. להפוך את הבצק על פני השטח משוריין ללוש רק עד הבצק מחזיק יחד, על 6 סיבובים. לאסוף בצק לתוך עגול; טפיחה על עובי 1/2 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 אינץ ' או חותך עוגיות טבול בקמח, לחתוך את הכדורים. לאסוף פיסות בצק יחד; לטפוח עד עובי 1/2 אינץ ' לחתוך יותר כדורי בצק עבור סך של
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
4
מעבירים סיבובים לעטיפת אפייה אחרת; מברשת צמרות קלות עם חלב, ואז מפזרים הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מניחים דובדבנים על תבנית אפייה בשליש התחתון של התנור והביסקוויטים בשליש העליון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
אופים עד דובדבנים מבעבעים וביסקוויטים הם זהובים, על 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מחלקים דובדבנים חמים בין 6 קערות; למעלה כל אחד עם 1 ביסקוויט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עמילן תירסעמילן תירס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם fraîche או שמנת חמוצהקרם fraîche או שמנת חמוצה1בצל צהוב בינוני, קצוץדובדבני בינג טריים שלמים או דובדבנים מתוקים כהים אחרים (כ 2 3/4 קילו דובדבנים שלמים unpitted)דובדבני בינג טריים שלמים או דובדבנים מתוקים כהים אחרים (כ 2 3/4 קילו דובדבנים שלמים unpitted)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קליפת ליים מגוררת היטבקליפת ליים מגוררת היטב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(אודות) חלב(אודות) חלב01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה unbleachedקמח לכל מטרה unbleached21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.הדבק וניל טהור או 2 כפיות תמצית ונילהדבק וניל טהור או 2 כפיות תמצית וניל1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.