סנדלר צלעות קצר יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 513 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, עלה דפנה, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי צלעות קצרים, ראגו צלעות קצר, ו צלע קצרה בורגיניון.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה רסק עגבניות ושאר הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה ציר ויין עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים בקר למחבת; מערבבים פנימה תיבול עופות, עלה דפנה ושאר המלח. מביאים לרתיחה.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי 2012 פינו נואר של עמק הנהר הרוסי שלנו נפתחת בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.