לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית.
הוראות
מחממים התנור ל 350° F. באמצעות מגבת נייר, מעיל 9 אינץ 'על ידי 2 אינץ' תבנית אפייה עגולה עם שמן זית, ואז מפזרים אותו עם כ 1 כף סוכר מגורען.
כדי להפוך את העוגה, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד פעמיים. באמצעות מערבל כף יד או מערבל לעמוד עם מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ו zests במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד הביצים מעובות וקלות יותר בצבע.
מוסיף את וניל ושמן לימון. הפוך את המיקסר למהירות בינונית-נמוכה וטפטף את שמן הזית לתוך הבלילה, נשפך לאט לאורך קצה הקערה.
מוסיף את הקמח ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד העוגה הוא זהוב כיפה מעט במרכז. מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה קטנה.
מוסיפים את מיץ האשכוליות ומקציפים לשלב.
יוצקים את הזיגוג על העוגה מקורר.
אחסון: עטוף בניילון נצמד, עוגה זו תשמור בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים.