לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר
לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 169 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך גרידת 1 אשכולית, קמח עוגה בלתי מורכב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350° F. באמצעות מגבת נייר, מעיל 9 אינץ 'על ידי 2 אינץ' תבנית אפייה עגולה עם שמן זית, ואז מפזרים אותו עם כ 1 כף סוכר מגורען.
כדי להפוך את העוגה, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד פעמיים. באמצעות מערבל כף יד או מערבל לעמוד עם מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ו zests במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד הביצים מעובות וקלות יותר בצבע.
מוסיף את וניל ושמן לימון. הפוך את המיקסר למהירות בינונית-נמוכה וטפטף את שמן הזית לתוך הבלילה, נשפך לאט לאורך קצה הקערה.
מוסיף את הקמח ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד העוגה הוא זהוב כיפה מעט במרכז. מגניב לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה קטנה.
מוסיפים את מיץ האשכוליות ומקציפים לשלב.
יוצקים את הזיגוג על העוגה מקורר.
אחסון: עטוף בניילון נצמד, עוגה זו תשמור בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים.