קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר

לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר
לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 169 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך גרידת 1 אשכולית, קמח עוגה בלתי מורכב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350° F. באמצעות מגבת נייר, מעיל 9 אינץ 'על ידי 2 אינץ' תבנית אפייה עגולה עם שמן זית, ואז מפזרים אותו עם כ 1 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
כדי להפוך את העוגה, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד פעמיים. באמצעות מערבל כף יד או מערבל לעמוד עם מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ו zests במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד הביצים מעובות וקלות יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
3
מוסיף את וניל ושמן לימון. הפוך את המיקסר למהירות בינונית-נמוכה וטפטף את שמן הזית לתוך הבלילה, נשפך לאט לאורך קצה הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לימוןשמן לימון
שמן זיתשמן זית
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיף את הקמח ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד העוגה הוא זהוב כיפה מעט במרכז. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כדי להפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את מיץ האשכוליות ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אשכוליותמיץ אשכוליות
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
יוצקים את הזיגוג על העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
10
אחסון: עטוף בניילון נצמד, עוגה זו תשמור בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק