סעודת יום ראשון: סטייק ופאי סטילטון
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 905 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת סטילטון, בירה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: ארוחת יום ראשון: סטייק ועוגת כליות, יום ראשון ארוחת ערב: Jambalaya, ו יום ראשון ארוחת ערב: Kulebyaka.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול. לזרוק בשר בקר עם קמח, מלח ופלפל, ומטגנים בקבוצות, לוודא שלא קהל המחבת. ברגע שהבשר יש השחמה, להסיר מחבת ושמורה.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים שום, גזר ופטריות ומבשלים עד רך, כ 7 דקות.
מוסיפים קורנית ופטרוזיליה ואז שופכים על בירה ומניה. מבשלים עד הבשר מכרז, כ -30 דקות.
ברגע שהבשר רך, מתבלים במלח ופלפל ומתקררים לטמפרטורת החדר. לאחר התבשיל קר, להתפורר סטילטון לתוך תבשיל ומערבבים בזהירות כך סטילטון לא לשבור יותר מדי.
מחממים תנור ל 375°. מחלקים תבשיל שווה בין 4 קערות.
מרדדים את קרום העוגה ואת צמרות מברשת של כל קערה עם ביצה.
חותכים קרום עוגה כך צמרות של כל קערה מכוסים דשים של בצק לתלות את הצדדים. מעל כל קערה עם קרום עוגה, מברשת עם ביצה, לחתוך פתחי קיטור.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 30 דקות.
מגישים עם פירה, כרובית קלויה ובירה אנגלית כהה.