ספגטי alla Carbonara
ספגטי alla Carbonara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם בצל, pancetta, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה טוב. נסו ספגטי alla Carbonara, ספגטי Alla Carbonara, ו ספגטי Alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מניחים בצל ופנצ 'טה במחבת 12 אינץ' עד 14 אינץ ' לטגן ומבשלים על חום בינוני עד הן בצל ו pancetta הם שקופים, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים שמנת ומבשלים 1 דקה. ביצים נפרדות, מקפידות לשמור על החלמונים שלמים. לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה ולנקז היטב. לשים פסטה חמה למחבת ולזרוק על חום בינוני עד מצופה.
הוסף 1/4 כוס פקורינו ומערבבים דרך.
הסר מחום ומערבבים במרץ בחלבון ביצה. מחלקים בין 4 צלחות העליון כל אחד עם חלמון 1. מחלקים את שאריות הגבינה המגורדת והפלפלפל השחור על כל מנה ומגישים.