קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי alla Carbonara

ספגטי alla Carbonara
ספגטי alla Carbonara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 749 קלוריות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם בצל, pancetta, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה טוב. נסו ספגטי alla Carbonara, ספגטי Alla Carbonara, ו ספגטי Alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מניחים בצל ופנצ 'טה במחבת 12 אינץ' עד 14 אינץ ' לטגן ומבשלים על חום בינוני עד הן בצל ו pancetta הם שקופים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שמנת ומבשלים 1 דקה. ביצים נפרדות, מקפידות לשמור על החלמונים שלמים. לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה ולנקז היטב. לשים פסטה חמה למחבת ולזרוק על חום בינוני עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף 1/4 כוס פקורינו ומערבבים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
5
הסר מחום ומערבבים במרץ בחלבון ביצה. מחלקים בין 4 צלחות העליון כל אחד עם חלמון 1. מחלקים את שאריות הגבינה המגורדת והפלפלפל השחור על כל מנה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
זנים של פטריותזנים של פטריות