ספגטי אלה וונגול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי Elle Vongole. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם צדפות, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: ספגטי אלה וונגול, ספגטי אלה וונגול, ו ספגטי אלה וונגול.
הוראות
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר 5 ליטר.מתבלים קלות עם מלח; מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כ 2 דקותלפני מכרז.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים pastacooking.
בינתיים, חום 3 כפות שמן במחבת גדולהעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים, מחבת מתערבלת לעתים קרובות, עד רק זהב.
מוסיפים פתיתי רדפפר וממשיכים לבשל 15 עודשניות.
להוסיף יין, ואז צדפות; increasheat לגבוה. מכסים מחבת ומבשלים עד clamsopen ולשחרר את המיצים שלהם, 3-6 דקות, בהתאם לגודל של צדפות. כמו צדפות פתוחות, להשתמש במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה.
מוסיפים 1/4 כוס של מי פסטה שמוריםטוסט; מביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטה למחבת. חום גבוה Cookover, זורק כל הזמן, עד pastais אל דנטה יש ספוג כמה thesauce מן המחבת.
מוסיפים צדפות וכל מיץ מקערה למחבת, יחד עם פטרוזיליה, ו tossto לשלב. (
הוסף עוד מי פסטה אם רטביםנראה יבש.)
העברת פסטה לקערות חמות ורעבים עם שמן שנותר.