ספגטי אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 374 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב עגבניות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר, לשלב את העגבניות, רוטב עגבניות, מים, בצל, פלפלים, שום, פטרוזיליה, תערובות תיבול, סוכר, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום ולתת להתבשל, מכוסה, במשך 1 שעה. להתפורר בשר טחון במחבת גדולה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מבושל לחלוטין, ללא צבע ורוד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
בשר טחון
עלי דפנה
תיבול
עגבנייה
פטרוזיליה
פלפלים
שום
בצל
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
מחבת
3
מסננים את השומן מהבשר, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון לקומקום. מבשלים עוד 20 דקות. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. מכסים את החלק התחתון של 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' מחבת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
פסטה
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
מחבת
4
מוסיפים שכבה של פסטה ואז קצת פחות מ 1/2 של כל גבינה; לחזור על השכבות, מסתיים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פסטה
רוטב
5
אופים בתנור במשך 30 דקות. למעלה התבשיל עם הגבינה הנותרת, להחזיר אותו לתנור, ולהמשיך לבשל עד הגבינה נמסה מבעבע, על 5 יותר דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
חותכים לריבועים לפני ההגשה.
7
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.