ספגטי ביין אדום עם ברוקולי ראבה
ספגטי יין אדום עם ברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: עוגת ספגטי עם ברוקולי ראבה, ברוקולי רב עם עגבניות, אנשובי וספגטי, ו רב הברוקולי שלי "ספגטי," עגבניות, & עוף.
הוראות
חותכים ברוקולי rabe לפרחים רחבים 1 אינץ'. Blanch בסיר 6 עד 8 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 2 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת למסננת גדולה כדי לנקז, שמירה על ברוקולי בישול נוזלי בסיר, ולאחר מכן להעביר ברוקולי לקערה.
להחזיר את נוזל הבישול לרתיחה ולבשל ספגטי, ערבוב מדי פעם, 5 דקות (פסטה לא יהיה מבושל לחלוטין). שמור 1 כוס מים פסטה ולנקז פסטה במסננת ולהחזיר סיר ריק אל הכיריים.
מוסיפים יין וסוכר לסיר ומרתיחים במרץ 2 דקות עד הנוזל מצטמצם קצת.
להוסיף ספגטי סיר לנער כדי למנוע פסטה דבק. מערבבים בעדינות עם מלקחיים עד מצופה ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל נספג, על 6 דקות (פסטה תהיה אל דנטה). מיד לאחר הוספת ספגטי לתערובת יין, לבשל פתיתי שום ופלפל אדום בשמן זית במחבת גדולה, עמוקה על חום נמוך בינוני, רועד מחבת מדי פעם, עד השום הוא זהב חיוור, על 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
הוסף 1/2 כוס מי פסטה שמורים.
יוצקים ברוקולי למחבת עם תערובת ספגטי בזהירות לזרוק עם מלקחיים לשלב (מחבת יהיה מלא מאוד). לבשל תוך ערבוב, על 2 דקות.
הסר מן החום, העונה עם פלפל שחור טחון טרי טפטוף עם קצת שמן זית. מערבבים בגבינה המגורדת.