תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם רוטב ירוק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 350 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת פילדלפיה, בצל, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ספגטי ברוטב זית ירוק, ספגטי ברוטב ירוק סודי, ו ספגטי עם עגבניות ירוקות ספגטי קון פומודורי ורדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, לחמם 1/4 כוס ההלבשה במחבת nonstick גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל, פלפלים ושום; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים חסה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד שנבל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
5
העבר לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הרוטב שנותר, גבינת שמנת וכוסברה; מערבבים עד לקבלת חלקה.