קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

ספגטי ברוטב עגבניות מתובל זית

ספגטי ברוטב עגבניות מתובל זית
ספגטי ברוטב עגבניות מתובל זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו ליווי: פרמזן, ספגטי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם עגבניות שרי ורוטב זית שחור, עגבניות מתובל-רוטב זית, ו ספגטי ברוטב עגבניות חריף / פסטה.

הוראות

1
לבשל זיתים, שום, פתיתי פלפל אדום בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 2 דקות. מערבבים עגבניות ומלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם ושוברים חתיכות גדולות של עגבניות, עד שהרוטב מתעבה מעט, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בעוד הרוטב רותח, לבשל ספגטי בסיר 6-8 ליטר של wateruntil al dente מלוח רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים ספגטי במסננת ומוסיפים לרוטב. לבשל, לזרוק, על חום נמוך בינוני עד פסטה מצופה, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור