קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ספגטי וכדורי בשר

ספגטי וכדורי בשר
ספגטי וקציצות דורשות כ-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1056 קלוריות, 61 גרם חלבון ו-42 גרם שומן כל אחת. תמורת $4.5 למנה, מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 1730 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש ספגטי, מלח ופלפל, סינטה טחונה ושום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כדורי עוף לספגטי וקציצות, הספגטי והקציצות הטובות ביותר, וספגטי וקציצות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--
3
מניחים סיר גדול עם מים לרתיחה לספגטי. כשהוא רותח, מוסיפים מלח ופסטה ומבשלים לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
גבינת פרמזן מגורדת ®KRAFTגבינת פרמזן מגורדת ®KRAFT
לגודלםלגודלם
אפשר להחליף בצל צהוב בינוני, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כןאפשר להחליף בצל צהוב בינוני, חתוך לרבעים ואז פרוס דק, אבל ציפוליני כן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)1/2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)
4
מערבבים בשר בקר ווסטרשייר, ביצה, פירורי לחם, גבינה, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט
2/3 כוס רוטב פלפל חריף2/3 כוס רוטב פלפל חריף
גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דקגבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות1/2 כוס סוכריות קשות של ג'ולי רנצ'ר מרוסקות
5
מגלגלים בשר לכדורי בשר בגודל 1 1/2 אינץ' בינוניים ומניחים על דף עוגיות טפלון או עלה משומן בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
EVOO – שמן זית כתית מעולה, לטפטוףEVOO – שמן זית כתית מעולה, לטפטוף
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
תותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דקתותים, שטופים, מקולפים ופרוסים דק
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
4-1/2 כפיות קיצור4-1/2 כפיות קיצור
ציוד שתשתמש בו
1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)1 (5 אונקיות) גוש שוקולד מתוק למחצה, קצוץ לקוביות (מומלץ: Callebaut)
6
אופים כדורים 10 עד 12 דקות, עד שהם אינם ורודים יותר.
ציוד שתשתמש בו
8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--8 ציפוליני, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק--
7
מחממים מחבת עמוקה או סיר בינוני על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
ליטר (בערך פטריות לבנות, מוברש נקי, גזוז, וחצוי אם בינוני או פרוס, אם גדול (להשאיר שלמות אם קטן)ליטר (בערך פטריות לבנות, מוברש נקי, גזוז, וחצוי אם בינוני או פרוס, אם גדול (להשאיר שלמות אם קטן)
1/2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)1/2 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים (בערך 1 שלמים)
8
מוסיפים שמן, פלפל כתוש, שום ובצל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומיזמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי
צנצנות כל אחת) פלפלים אדומים מתוקים קלויים, סחוטים וזוליםצנצנות כל אחת) פלפלים אדומים מתוקים קלויים, סחוטים וזולים
9
מטגנים 5 עד 7 דקות, עד שפיסות הבצל רכות.
מרכיבים שתצטרך
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומיזמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי
10
מוסיפים ציר בקר, עגבניות מרוסקות ועשבי תיבול. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
מלאי בשרמלאי בשר
6 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות6 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות
11
זורקים פסטה חמה ומרוקנת עם כמה מצקות מהרוטב וגבינה מגוררת. הופכים קציצות ברוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס
גבינת פרמזן מגורדת ®KRAFTגבינת פרמזן מגורדת ®KRAFT
לחם שיפון כהה, קרוע לחתיכותלחם שיפון כהה, קרוע לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מניחים פסטה על צלחות ארוחת ערב ומעליהן קציצות ורוטב וגבינה מגוררת במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס
גבינת פרמזן מגורדת ®KRAFTגבינת פרמזן מגורדת ®KRAFT
לחם שיפון כהה, קרוע לחתיכותלחם שיפון כהה, קרוע לחתיכות
13
מגישים עם לחם או לחם שום (וקצת קיאנטי טוב!)
מרכיבים שתצטרך
קיאנטיnameקיאנטיname
זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.זמין באופן נרחב, אז בדוק אותם בשוק המקומי.
1 כוס ועוד 2 כפות מים (70° עד 80°)1 כוס ועוד 2 כפות מים (70° עד 80°)

מרכיבים

2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר בקר, זמין במעבר מרק בשוק בקופסאות נייר קטנותציר בקר, זמין במעבר מרק בשוק בקופסאות נייר קטנות4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם פריך או לחם שום, למעבר ליד השולחןלחם פריך או לחם שום, למעבר ליד השולחן14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם איטלקיים, כמה חופניםפירורי לחם איטלקיים, כמה חופנים794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול4ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינה מגוררת, כמו פרמיג'אנו-רג' יאנו או רומנו, למעבר ליד השולחןגבינה מגוררת, כמו פרמיג'אנו-רג' יאנו או רומנו, למעבר ליד השולחן1ביצה, הוכהביצה, הוכה1קומץפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוחפטרוזיליה קצוצה בעלת עלה שטוח10עליםעלי בזיליקום טריים, קרועים או פרוסים דקעלי בזיליקום טריים, קרועים או פרוסים דק2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ4ציפורןשום, מרוסק או קצוץשום, מרוסק או קצוץ567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נתח בשר טחוןנתח בשר טחון2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרמזן מגוררת, פרמיג'אנו-רג' יאנו או רומנוגבינת פרמזן מגוררת, פרמיג'אנו-רג' יאנו או רומנו4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, למי פסטהמלח, למי פסטה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ספגטיספגטי21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.

יין מומלץ: קיאנטיname, Nero D Avola, סנג ' ובזה

ספגטי וקציצות עובד ממש טוב עם קיאנטי, Nero D Avola, וסנג'ובזה. לכל היינות האדומים האיטלקיים הללו יש מספיק חומציות כדי להתאים בצורה מושלמת לרוטב העגבניות במנה האיטלקית-אמריקאית הקלאסית הזו. הבלנצ'רד פרז קאווה ברוט עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
בלנצ'רד פרז קאווה ברוט
Blanchard Perez Brut הוא צהוב קש עם דגשים ירוקים במראה. האף רענן ואקספרסיבי עם ניחוחות ראשוניים של תפוח ירוק ואגס יחד עם אגוזים יבשים ותווי לחם טרי. בחיך תווים של פרי בשל עם אופי הדר אקספרסיבי מלווים ברמז של עשבי תיבול ים תיכוניים. חומציות, משקל ומרקם מאוזנים מביאים לסיומת ארוכה ומלאת חיים. יין מבעבע זה בעל איזון מושלם של יובש, בועות ופירות כדי להעשיר כל חווית אוכל. זוהי בחירה מצוינת להגשה לצד ירקות, שרימפס ורכיכות, או טעימה בפני עצמה! תערובת: 33% מקאבאו, 33% קסראל-לו, 34% פרלהדה