ספגטי וכדורי בשר בסגנון מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ספגטי וכדורי בשר בסגנון מקסיקני, קציצות ספגטי בסגנון סטרוגנוף, ו ספגטי בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים גיליון נייר אלומיניום על גבי תבנית אפייה, וגריז קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
3
מניחים את טורקיה הקרקע לתוך קערה גדולה ערבוב ומפזרים אבקת צ 'ילי מקסיקני, אבקת צ' ילה guajillo, מלח, פלפל שחור, גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פלפל גואחילו
הודו טחון
פלפל שחור
אבקת צ ' ילי
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מוסיפים את הביצה, שמן זית, בצל קצוץ, פלפל חלפיניו ופלפל אנהיים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
פלפל אנהיים
שמן זית
בצל
ביצה
5
מערבבים היטב עם הידיים עד מעורבב באופן שווה, ואז מפזרים את פירורי טוסטדה ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
Tostadas
לחם
6
מערבבים שוב עד פירורי הלחם משולבים. צור את תערובת כדורי הבשר לתוך כדורי 1 אינץ ' ומניח על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד כדורי הבשר יש השחמה קלה והם כבר לא ורוד במרכז, על 40 דקות. הפוך את כדורי הבשר מעל לאחר 20 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
10
לאחר שהפכת את כדורי הבשר, מערבבים יחד את העגבניות חתוכות לקוביות, בצל קצוץ, צ 'יפוטלה צ' ילה, רוטב ספגטי, ותיבול טאקו בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 10 עד 15 דקות עד הבצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
צ 'ילי צ' יפוטלה
תערובת תיבול טאקו
כדורי בשר
עגבנייה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
לאחר כדורי הבשר מוכנים, מערבבים אותם לתוך הרוטב, ומבשלים 5 דקות יותר. כפית את כדורי הבשר והרוטב על הספגטי כדי לשרת.