והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך ביצים, מלח, קרם שומן מופחת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גבינה עם פטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, ו עוגת גבינה ריקוטה קלה של אלי קריגר עם פירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
מניחים ריקוטה במעבד מזון ולעבד עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים שמנת חמוצה, Neufchatel, ביצים, סוכר, קמח, וניל, גרידת תפוזים ומלח. תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
Neufchatel
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
יוצקים למחבת מוכנה ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להעביר מתלה תיל כדי להתקרר ולאחר מכן לכסות ולקרר במקרר לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
7
בסיר קטן, להביא את ריבה וליקר או מים לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מברשת את הטארט עם תערובת ריבה העליון עם פטל, שטוח בצד למטה.