אם יש לך עלי תרד תינוק, מלח, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ספגטי בזיליקום לימון מחיטה מלאה עם ירקות באביב, פסטה מחיטה מלאה עם לימון, בזיליקום וסלמון בגריל, ו ספגטי מחיטה מלאה עם בזיליקום טרי וקיץ סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מסננים פסטה ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את השום, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שום
פלפל
מלח
6
בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הדגים למחבת ומבשלים עד בינוני נדיר, כ 2 דקות לכל צד, בהתאם לעובי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הסר את הסלמון מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את בזיליקום, צלפים, גרידת לימון ומיץ לימון לתערובת הספגטי וזורקים לשלב. הגדר את 4 צלחות הגשה או קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרידת לימון
ספגטי
צלפים
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מניחים 1/2 כוס תרד בכל קערה. למעלה עם 1/4 של הפסטה. מעל כל תלולית של פסטה עם חתיכת סלמון.