ספגטי מחיטה מלאה עם לימון, בזיליקום וסלמון
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקאטריה? ספגטי מחיטה מלאה עם לימון, בזיליקום וסלמון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 45 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות והרימו שמן זית, שום, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. נסו בזיליקום לימון ספגטי מחיטה מלאה עם ירקות אביב, פסטה מחיטה מלאה עם לימון, בזיליקום וסלמון בגריל, ו ספגטי מחיטה מלאה עם בזיליקום טרי ודלעת קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את השום, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל. לזרוק לשלב.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל.
מוסיפים את הדג לתבנית ומבשלים עד בינוני-נדיר, כ -2 דקות לכל צד, תלוי בעובי הדג.
מוציאים את הסלמון מהתבנית.
מוסיפים לתערובת הספגטי את הבזיליקום, הצלפים, גרידת הלימון ומיץ הלימון וזורקים לשילוב. הגדר 4 צלחות הגשה או קערות רדודות.
מניחים 1/2 כוס תרד בכל קערה. למעלה עם 1/4 של פסטה. מעל כל תלולית פסטה עם חתיכת סלמון.