ספגטי נקניק איטלקי קל
ספגטי נקניק איטלקי קל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש גבינת פרמזן, בצל, שום, ועגבניות משומר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי נקניק איטלקי, נקניק איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי נקניק איטלקי.
הוראות
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני או בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
לשים מים פסטה לרתיחה: בעוד הבצלים מתבשלים, לשים סיר גדול של מים מומלחים על להרתיח עבור הפסטה (4 ליטרים מים, 2 כפות מלח).
הסר את הבצל מבושל ושום מהמחבת ולהניח בצד.
הסר את בשר הנקניק מן התרמילים (אם הנקניק שלך הוא בקישורים) ולהוסיף למחבת, לשבור את הבשר עם האצבעות שלך כפי שאתה מוסיף אותו למחבת. מבשלים על חום בינוני עד בינוני גבוה עד השחמה קלה.
מוסיפים עגבניות, בצל, שום: פירה קלה את כל עגבניות משומר קלופים (ומיצים) בבלנדר, ומוסיפים למחבת עם בשר נקניק.
מוסיף את הבצל מבושל ושום.
מרתיחים את פסטה הספגטי: ברגע שמי הפסטה מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את פסטה הספגטי. אפשר למים לחזור לרתיחה מתגלגלת. מבשלים, חשופים, עם רתיחה נמרצת, כל עוד הכיוונים על חבילת הפסטה אומרים, בדרך כלל על 10-12 דקות. כאשר פסטה היא אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק), להסיר את הסיר מהחום.
מסננים את הפסטה ומניחים אותה בקערת הגשה.
מגישים באופן מיידי. לזרוק עם הרוטב ומקשטים עם גבינת פרמזן מגוררת.