קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות19
מגזין

ספגטי נקניק איטלקי קל

ספגטי נקניק איטלקי קל
ספגטי נקניק איטלקי קל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש גבינת פרמזן, בצל, שום, ועגבניות משומר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי נקניק איטלקי, נקניק איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי נקניק איטלקי.

הוראות

1
בצל מטוגן ושום: 
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני או בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
5
לשים מים פסטה לרתיחה: בעוד הבצלים מתבשלים, לשים סיר גדול של מים מומלחים על להרתיח עבור הפסטה (4 ליטרים מים, 2 כפות מלח).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
חום את הנקניק: 
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
הסר את הבצל מבושל ושום מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את בשר הנקניק מן התרמילים (אם הנקניק שלך הוא בקישורים) ולהוסיף למחבת, לשבור את הבשר עם האצבעות שלך כפי שאתה מוסיף אותו למחבת. מבשלים על חום בינוני עד בינוני גבוה עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים עגבניות, בצל, שום: פירה קלה את כל עגבניות משומר קלופים (ומיצים) בבלנדר, ומוסיפים למחבת עם בשר נקניק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיף את הבצל מבושל ושום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
חום לרתיחה חשופה.
12
מרתיחים את פסטה הספגטי: ברגע שמי הפסטה מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את פסטה הספגטי. אפשר למים לחזור לרתיחה מתגלגלת. מבשלים, חשופים, עם רתיחה נמרצת, כל עוד הכיוונים על חבילת הפסטה אומרים, בדרך כלל על 10-12 דקות. כאשר פסטה היא אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק), להסיר את הסיר מהחום. 
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מסננים את הפסטה ומניחים אותה בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מגישים באופן מיידי. לזרוק עם הרוטב ומקשטים עם גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)