קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

ספגטי סינסינטי

ספגטי סינסינטי
ייתכן שספגטי מסינסינטי הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1186 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צ'אק בשר טחון, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: ספגטי צ'ילי סינסינטי, סיר אחד סינסינטי צ'ילי ספגטי לאפות, ו ספגטי סקווש צ'ילי סינסינטי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול או סיר מרק, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיף את הבייקון ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את הבשר וחום היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
הוסף את ווסטרשייר, אבקת צ ' ילה, אבקת קקאו, פפריקה, אורגנו, allspice, קינמון, שום, jalapenos, בצל וציפורן. מבשלים עד הבצל רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נייר אורזנייר אורז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים דקה, ואז מוסיפים את המניה, העגבניות, השעועית ורוטב העגבניות. מביאים לבועה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 45 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, הוספת מים או מלאי דק אם הרוטב מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
כדי לשרת, בעוד הרוטב מתחמם, להביא סיר גדול של מים להרתיח עבור הפסטה. מתבלים את המים הרותחים במלח ומוסיפים את הפסטה, מבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר 1 כוס מי בישול עמילניים רק לפני ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מוסיפים את מי הבישול לרוטב הבשר, מנקזים את הפסטה ומחזירים אותם לסיר החם. לזרוק את הפסטה עם מלקחיים, שילוב של מי בישול עמילניים כשני שלישים מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מעבירים את הפסטה למגש גדול ומגישים למעלה עם הרוטב הנותר. הגדר את הבצל, צ 'דר, Parmigiano-רג' יאנו, חלפיניו כבושים וכוסברה מול המגש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםallspice, 1/3 כף ידallspice, 1/3 כף יד22 כפות חמאה מומסתבייקון מעושן, קצוץ דקבייקון מעושן, קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשר, בתוספת תוספת לחימוםמלאי בשר, בתוספת תוספת לחימום680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בוקטיני או ספגטיבוקטיני או ספגטי397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית אדומה, מנוקזתשעועית אדומה, מנוקזת397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)3פלפלים חלפיניו צ'ילה פלפלים, זרע קצוץ דקפלפלים חלפיניו צ'ילה פלפלים, זרע קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת אנצ'ו צ' ילה או תערובת אבקת צ'ילי, כמה palmfulsאבקת אנצ'ו צ' ילה או תערובת אבקת צ'ילי, כמה palmfuls1ציפורן קרקע קמצוץ בריאהציפורן קרקע קמצוץ בריאה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסEVOOEVOO907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מרוסקות או חתוכות לקוביות אשעגבניות מרוסקות או חתוכות לקוביות אש6שרימפס וורידיםכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליהכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה4ציפורן גדולהשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק6שרימפס וורידיםפינלי קצוץ לבן גלם, בצל אדום או ירוקפינלי קצוץ לבן גלם, בצל אדום או ירוק680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקר טחון (fattier) או סינטה (רזה)בשר בקר טחון (fattier) או סינטה (רזה)1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחון, גלגל העין את הסכום בכף ידךקינמון טחון, גלגל העין את הסכום בכף ידך1באט מומסחלפיניו כבושחלפיניו כבוש1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובש, מרוסק קלות בכף היד, על 1/2 כף ידאורגנו מיובש, מרוסק קלות בכף היד, על 1/2 כף יד6שרימפס וורידיםפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה11 כף אורגנו מיובשפפריקה מתוקה מעושנת, כף ידפפריקה מתוקה מעושנת, כף יד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה11 כף אורגנו מיובשאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב ווסטרשייר, גלגל עין.רוטב ווסטרשייר, גלגל עין.