Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 27 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שמן זית, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין, Branzino בגריל עם ירקות, ו Branzino גריל ממולא לימון.
הוראות
1
1 לעשות ויניגרט רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
צווארי עוף
2
שים את הבצל טחון, חרדל, מלח, חומץ, שום ורוזמרין לתוך בלנדר וטהור זה במשך כ 30 שניות. השתמש במרית כדי לגרד את הצדדים של הבלנדר ולרוקן אותו שוב במשך 10-20 שניות. לגרד את הצדדים למטה שוב. הפעל את הבלנדר על נמוך ולקחת את המכסה נשלף את המכסה. להחזיק אותך למסור את החור, כפי שהוא עלול לירוק קצת.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
יוצקים את שמן הזית לאט ולשים את הכובע על גב. כבה את הבלנדר וגרד את הצדדים למטה עוד פעם אחת. הפעל את הבלנדר בחזרה על נמוך, ולאחר מכן גבוה במשך 60 שניות.אגב, ויניגרט זה יהיה נהדר עם תפוחי אדמה, עוף או הודו או רק מעל סלט השליך.2 לשטוף את הדג מתחת למים קרים. עכשיו לוודא הזימים שלה קשקשים מוסרים כל; מוכר הדגים שלך הוא לא תמיד כל כך חרוץ על משימה זו, ואף אחד לא רוצה בקנה מידה על הצלחת שלו. זימים יכולים להקנות טעם מריר לדגים, ולכן הם צריכים ללכת, מדי.3 השתמש בסכין חדה מאוד ולעשות כמה חתכים על הצדדים של הדג, אולי כל סנטימטר או משהו כזה. בצע את החתכים בזווית לצד הדג, וחתוך עד שתרגיש את עמוד השדרה. אל תנתק את עמוד השדרה, עם זאת. החתכים האלה יעזרו לדגים לבשל מהר יותר. מורחים שמן זית על כל הדגים ומניחים אותו בצד.4 להכין את הגריל שלך לחום גבוה, ישיר. לגרד את הסורגים היטב ולסגור את המכסה. מלח את הדגים היטב. עכשיו קחו מגבת נייר, מלקחיים, ושמן צמחי זול. תביא את כל זה לגריל. מקפלים את מגבת הנייר על פני כמה פעמים, להרטיב אותו עם שמן צמחי, ולהחזיק אותו עם מלקחיים כדי לנגב את הסורגים גריל.5
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ויניגרט
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ערמוני מים, משולבים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
סולם מטבח
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הנח את הדג על הגריל וסגור את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
תן לזה לבשל במשך 5 דקות בלי לגעת בו.6 לפתוח את המכסה, באמצעות מלקחיים, בעדינות לראות אם אתה יכול להרים את הדג מן הסורגים בצורה נקייה. אל תעשי את זה, אבל תבדקי אם יש כתמים דביקים. אם יש לך כמה, לקבל מרית מתכת. השתמש במרית כדי להוציא את הדגים מהכתמים הדביקים.בעזרת מלקחיים ביד אחת, והמרית ביד אחרת, הופכים בעדינות את הדג. אם זה נדבק, לא ביג דיל. זה קורה לפעמים.7 פעם הדג כבר התהפך, תן לו לבשל עוד 3-5 דקות. שוב, לבדוק כתמים דביקים עם מלקחיים ומרית. להוציא אותם בעדינות בעדינות בעדינות להרים את הדג על צלחת. אם הדג ארוך מדי או נראה שהוא עלול להישבר לשניים, השתמש בשתי מריות מתכת במקום במרית המרית והמרית.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
טפטף את הויניגרט על הדג והגיש מיד. הולך טוב עם לחם פריך וכוס בירה פילזנר או יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריך
ויניגרט
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.