ייתכן שספגטי מסינסינטי הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1186 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צ'אק בשר טחון, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: ספגטי צ'ילי סינסינטי, סיר אחד סינסינטי צ'ילי ספגטי לאפות, ו ספגטי סקווש צ'ילי סינסינטי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול או סיר מרק, מעל חום בינוני גבוה.
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
הוסף את ווסטרשייר, אבקת צ ' ילה, אבקת קקאו, פפריקה, אורגנו, allspice, קינמון, שום, jalapenos, בצל וציפורן. מבשלים עד הבצל רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים דקה, ואז מוסיפים את המניה, העגבניות, השעועית ורוטב העגבניות. מביאים לבועה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 45 דקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. לחמם מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, הוספת מים או מלאי דק אם הרוטב מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
כדי לשרת, בעוד הרוטב מתחמם, להביא סיר גדול של מים להרתיח עבור הפסטה. מתבלים את המים הרותחים במלח ומוסיפים את הפסטה, מבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר 1 כוס מי בישול עמילניים רק לפני ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מוסיפים את מי הבישול לרוטב הבשר, מנקזים את הפסטה ומחזירים אותם לסיר החם. לזרוק את הפסטה עם מלקחיים, שילוב של מי בישול עמילניים כשני שלישים מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מעבירים את הפסטה למגש גדול ומגישים למעלה עם הרוטב הנותר. הגדר את הבצל, צ 'דר, Parmigiano-רג' יאנו, חלפיניו כבושים וכוסברה מול המגש.