ספגטי עם דג חרב ופלפלים חריפים
ספגטי עם דג חרב ופלפלים חמים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 832 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לכם יין, שום, שמן זית בתולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ספגטי עם פלפלים מתוקים - - - - ספגטי קון סוגו די פפרוני, ו ספגטי עם עוף ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
דג חרב העונה עם מלח ים ופלפל שחור טחון טרי. להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית, שום jalapenos ומבשלים עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 5 עד 6 דקות.
מוסיפים עגבניות, יין לבן ודג חרב ומבשלים 5 עד 6 דקות, עד דג חרב הוא רק מבושל.
מוסיפים עלי נענע ומערבבים.
הסר מהחום. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד רק אל דנטה ולנקז.
יוצקים פסטה חמה למחבת עם דג חרב ומערבבים לערבב.
יוצקים לתוך מנה חמה, מפזרים שומר ומגישים.