ספגטי עם דלעת קיץ ועגבניות
ספגטי עם דלעת קיץ ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם דלעת קיץ, עלי אורגנו, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה מרהיב. נסו ספגטי עם דלעת קיץ ועגבניות, קיץ סקווש ספגטי ריקוטה פאי, ו ספגטי סקווש עם עגבניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה לספגטי.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שלב את הקישואים, העגבניות, הבצל, השום והאורגנו בקערה גדולה.
מוסיפים את שמן הזית, מפזרים מלח ופלפל, ונותנים לכל זה זריקה טובה. זורקים את זה על תבנית עם נייר אפייה וצולים במשך 10 עד 12 דקות, עד שהדלעת רכה ומקורמלת. מגרדים את הירקות לקערת פסטה גדולה ומכסים בצלחת כדי לשמור על הכל חם.
מי הפסטה אמורים להיות רותחים עד עכשיו.
מוסיפים את הספגטי ומערבבים להפרדת הגדילים. מבשלים 8 עד 9 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
לסיום, גורפים כ-1/4 כוס ממי הבישול של הפסטה, מסננים את הפסטה וזורקים בעדינות עם הירקות הקלויים והשרימפס בגריל.
מוסיפים את מי הפסטה במידת הצורך.