קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

ספגטי עם דלעת קיץ ועגבניות

ספגטי עם דלעת קיץ ועגבניות
ספגטי עם דלעת קיץ ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם דלעת קיץ, עלי אורגנו, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה מרהיב. נסו ספגטי עם דלעת קיץ ועגבניות, קיץ סקווש ספגטי ריקוטה פאי, ו ספגטי סקווש עם עגבניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה לספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שלב את הקישואים, העגבניות, הבצל, השום והאורגנו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את שמן הזית, מפזרים מלח ופלפל, ונותנים לכל זה זריקה טובה. זורקים את זה על תבנית עם נייר אפייה וצולים במשך 10 עד 12 דקות, עד שהדלעת רכה ומקורמלת. מגרדים את הירקות לקערת פסטה גדולה ומכסים בצלחת כדי לשמור על הכל חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
שמן זיתשמן זית
סקוושסקווש
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מי הפסטה אמורים להיות רותחים עד עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מוסיפים את הספגטי ומערבבים להפרדת הגדילים. מבשלים 8 עד 9 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
7
לסיום, גורפים כ-1/4 כוס ממי הבישול של הפסטה, מסננים את הפסטה וזורקים בעדינות עם הירקות הקלויים והשרימפס בגריל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס בגרילשרימפס בגריל
ירקירק
פסטהפסטה
מיםמים
8
מוסיפים את מי הפסטה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים