זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם צדפות, כרישה וטרגון, ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנצ'טה, ו ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז.
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הכרישה ומלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את המרק, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ - 1/4 כוס. מערבבים את השמנת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד מעט מעובה, 2 עד 3 דקות. מערבבים את טורקיה, פטרוזיליה, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לנקז ולזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
המלצת יין: העישון של טורקיה יהיה הטוב ביותר עם יין אדום או לבן עם הרבה חומציות. לאדום, חפשו פינו נואר מאורגון. עבור לבן, נסה ריזלינג מאזור אלזס של צרפת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ריזלינג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק