ספגטי עם עגבניות טריות
ספגטי עם עגבניות טריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 8 ומחירו 1.23$ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 13 גרם שומן ובסך הכל 386 קלוריות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח, בזיליקום, פלפל גרוס גס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 67%. מתכונים דומים: ספגטי פארו עם עגבניות טריות ושקדים מרקונן, ספגטי עם עגבניות ירוקות ספגטי קון פומודורי ורדי ופסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה. בינתיים מערבבים בקערת הגשה גדולה את העגבניות, הגבינה, הבזיליקום, הזיתים, החומץ, המלח והפלפל.
מסננים ספגטי; מוסיפים לתערובת העגבניות ומערבבים לאיחוד.
במחבת טפלון קטנה על אש בינונית, מבשלים שום בשמן עד לריכוך.
יוצקים מעל תערובת ספגטי; לזרוק למעיל.