ספגטי עם צדפות הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי עם צדפות, ספגטי עם צדפות, ו ספגטי וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 6 ליטרים של מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הוסף פסטה, ערבוב כל הזמן בהתחלה כדי למנוע ממנו דבק יחד. לבשל עד אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. כאשר כמעט עישון, להוסיף שאלוט ושום ו לטגן עד רך שקוף, על 3 עד 4 דקות, להיזהר לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הצדפות והיין. כיסוי ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות או עד רוב הצדפות נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
יין
5
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
6
להקציף בחמאה כדי לעבות את הרוטב מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מסננים פסטה במסננת. אין לשטוף פסטה עם מים - זה יסיר את העמילנים הטבעיים של הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
8
מניחים פסטה לתוך מחבת הטחון ומערבבים היטב. בדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
יוצקים פסטה לתוך קערה גדולה. לימון Zest על המנה, להיות זהיר לא לגמוע את החלק הלבן של הלימון, שהוא מריר.