קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

ספגטי עם צדפות, עגבניות מיובשות וזיתים

ספגטי עם צדפות, עגבניות מיובשות וזיתים
ספגטי עם צדפות, עגבניות מיובשות וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות ועסיסיות בשמן, עלי בזיליקום, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סקווש ספגטי יווני עם עוף, תרד, זיתים קלמטן ועגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו צדפות בקלף עם שומר, עגבניות וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
על תבנית אפייה, לזרוק את פירורי הלחם עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים במשך 12 דקות, או עד השחמה ופריך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בקערה קטנה, לשלב את הזיתים, עגבניות מיובשות, חומץ בלסמי ו 1/2 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה. בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה טובה על הקרקעית, כ -3 דקות. להפוך את הצדפות ולבשל עד הרגע עשה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
להעביר את הצדפות לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד מופחת 1/4 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים כל מיצים שהצטברו מן הצדפות ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
9
מסננים את הספגטי ומעבירים אותו לקערה גדולה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את רוטב המחבת, את תערובת הזית והשמש-עגבניות מיובשות ואת העגבניות הקצוצות וזורקים היטב; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הצדפות על גבי הספגטי, מפזרים את סלטה ריקוטה, בזיליקום ופירורי לחם על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
המלצת יין: הצדפות המתוקות, העגבניות החומציות והזיתים המלוחים כאן מצביעים על לבן איטלקי אסרטיבי אך לא עשיר מדי. נסה Vermentino, כגון 2000 Antinori.
מרכיבים שתצטרך
ורמנטינוורמנטינו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)