ספגטי עם שמש מיובשת-עגבניות-פסטו שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם פסטו יבש-עגבניות-שקדים. והוא יספק כ 45 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 64 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עגבניות מיובשות בשמן ארוז, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את העגבניות, שקדים ושום.
הוסף 1/4 כוס שמן פירה. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת, טוסט פירורי הלחם ב 2 כפות של השמן, ערבוב, עד הזהב.
מעבירים את הפירורים לצלחת; מתבלים במלח ופלפל.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים, שומר 1/2 כוס של נוזל הבישול. בסיר, לזרוק את הפסטה עם פסטו, מי בישול שמורים הנותרים 2 כפות שמן עד הרוטב נצמד הפסטה.
מעבירים את הפסטה לקערות, מפזרים פירורי לחם ופטרוזיליה וטפטוף בשמן זית.