ספגטי קרבונרה
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, ספגטי, קרם ללא שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה. בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חום זהוב.
מוסיפים בצל ושום וקמח 3 דקות, עד הבצל רך.
מוסיפים אורגנו ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים קמח ומערבבים בצל.
מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה. לבשל 5 דקות, עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ומערבבים שמנת חמוצה, פרמזן ופטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מסננים פסטה וזורקים עם רוטב למעיל.