קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ספר הבישול הסרדיני

ספר הבישול הסרדיני
הוא מובא אליך על ידי SippitySup. גשו לסופר וקנו סלים, מלח כשר, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: ספגטי סרדיני, פסטה טונה סרדינית, ו פאייה בסגנון סרדיני.

הוראות

1
מערבבים את קמח 1 ½ כוסות, ביצים, וקמצוץ של מלח בקערה גדולה. מערבבים עם מזלג, מוסיפים קצת מים קרים, לפי הצורך.כאשר הבצק מגיע יחד, להוציא אותו מהקערה ולשים אותו על משטח עבודה נקי לפחות 10 דקות. הבצק צריך להיות חלק וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות. (הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה בקירור בין לילה.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מרדדים את הבצק לעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
3
חותכים אותו לשנים עשר 7 אינץ על ידי רצועות 3 ½ אינץ רחב. הגדר aside.To הפוך את פסטו: בקערה של מעבד מזון, לשלב עלי בזיליקום, צנוברים, 3 כפות שמן זית. תעבדו ביסודיות. להתאים את התיבול לפי הטעם. השתמש מיד או refrigerate.To הפוך את רוטב בשמל: בסיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני. לאט להוסיף את הקמח כוס הנותרים, לטאטא לשבור את כל גושים. מבשלים 4 עד 5 דקות, מקציפים constantly.In בינתיים, בסיר קטן, לחמם את החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים את החלב לאט לתערובת הקמח והנפט, מצקת 1 בכל פעם, מטאטא כל הזמן לשלב.המשך לבשל במשך 6 עד 7 דקות, לטאטא כל הזמן, עד רוטב בשמל מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם. להפריש להתקרר. (רוטב בשמל יכול להתבצע כמה שעות קדימה ומקורר עד מוכן לשימוש.) כדי להרכיב את לזניה: מחממים את התנור ל 191°.In 9 × 12 אינץ ' תבנית אפייה, להפיץ חמישית רוטב בשמל באופן שווה על פני החלק התחתון של המנה. בשורה התחתונה של המנה עם 3 גיליונות פסטה. פירורים שליש מהטונה מעל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מצקתמצקת
למסיבותלמסיבות
5
מפזרים את הטונה בשליש מן הפסטו הטרי ומתפשטים באופן שווה על גבי חמישית נוספת של רוטב בשמל. המשך בתהליך השכבות. סיים את השכבה העליונה בחמישית האחרונה של רוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
אופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
8
מקשטים עם עלי בזיליקום פרוסים (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
9
מגישים חם בתבנית האפייה.כמו זה: כמו טעינה...
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור