ספר הבישול הסרדיני
הוא מובא אליך על ידי SippitySup. גשו לסופר וקנו סלים, מלח כשר, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: ספגטי סרדיני, פסטה טונה סרדינית, ו פאייה בסגנון סרדיני.
הוראות
מערבבים את קמח 1 ½ כוסות, ביצים, וקמצוץ של מלח בקערה גדולה. מערבבים עם מזלג, מוסיפים קצת מים קרים, לפי הצורך.כאשר הבצק מגיע יחד, להוציא אותו מהקערה ולשים אותו על משטח עבודה נקי לפחות 10 דקות. הבצק צריך להיות חלק וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 20 דקות. (הבצק יכול להתבצע 1 יום קדימה בקירור בין לילה.)
מרדדים את הבצק לעובי 1/16 אינץ'.
חותכים אותו לשנים עשר 7 אינץ על ידי רצועות 3 ½ אינץ רחב. הגדר aside.To הפוך את פסטו: בקערה של מעבד מזון, לשלב עלי בזיליקום, צנוברים, 3 כפות שמן זית. תעבדו ביסודיות. להתאים את התיבול לפי הטעם. השתמש מיד או refrigerate.To הפוך את רוטב בשמל: בסיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני. לאט להוסיף את הקמח כוס הנותרים, לטאטא לשבור את כל גושים. מבשלים 4 עד 5 דקות, מקציפים constantly.In בינתיים, בסיר קטן, לחמם את החלב.
מוסיפים את החלב לאט לתערובת הקמח והנפט, מצקת 1 בכל פעם, מטאטא כל הזמן לשלב.המשך לבשל במשך 6 עד 7 דקות, לטאטא כל הזמן, עד רוטב בשמל מתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם. להפריש להתקרר. (רוטב בשמל יכול להתבצע כמה שעות קדימה ומקורר עד מוכן לשימוש.) כדי להרכיב את לזניה: מחממים את התנור ל 191°.In 9 × 12 אינץ ' תבנית אפייה, להפיץ חמישית רוטב בשמל באופן שווה על פני החלק התחתון של המנה. בשורה התחתונה של המנה עם 3 גיליונות פסטה. פירורים שליש מהטונה מעל הפסטה.
מפזרים את הטונה בשליש מן הפסטו הטרי ומתפשטים באופן שווה על גבי חמישית נוספת של רוטב בשמל. המשך בתהליך השכבות. סיים את השכבה העליונה בחמישית האחרונה של רוטב בשמל.
אופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב.
מקשטים עם עלי בזיליקום פרוסים (אופציונלי).
מגישים חם בתבנית האפייה.כמו זה: כמו טעינה...