סצ'ואן יבש מטוגן בחצר-שעועית ארוכה
אם יש לכם חומץ chiangking, מלאי, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סצ'ואן שעועית ארוכה מטוגנת יבש, נתחי "בקר" מוקרמים ושעועית ארוכה בחצר, ו חזיר, סיטו (שעועית ארוכה בחצר) ובננות סאבה עם דבש וצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את חזיר הקרקע, שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי ופלפל לווק ומטגנים במהירות, לשבור את חתיכות החזיר בווק. מוקפץ במשך 40 שניות בערך, עד החזיר פשוט מבשל דרך.
להחזיר את השעועית לווק ולערבב עם שאר החומרים.
מוסיפים את המניה, המלח והסוכר לווק ומבשלים במשך 40 שניות 1 דקה, או עד שהנוזל התאדה.
מוסיפים את החומץ ואת הבצל הירוק ומערבבים.
מגישים מיד עם אטריות או אורז.