אם יש לכם חומץ chiangking, מלאי, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סצ'ואן שעועית ארוכה מטוגנת יבש, נתחי "בקר" מוקרמים ושעועית ארוכה בחצר, ו חזיר, סיטו (שעועית ארוכה בחצר) ובננות סאבה עם דבש וצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את חזיר הקרקע, שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי ופלפל לווק ומטגנים במהירות, לשבור את חתיכות החזיר בווק. מוקפץ במשך 40 שניות בערך, עד החזיר פשוט מבשל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
להחזיר את השעועית לווק ולערבב עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את המניה, המלח והסוכר לווק ומבשלים במשך 40 שניות 1 דקה, או עד שהנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל