קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סקאלופ סוט.

סקאלופ סוט.
סקאלופ סוט. דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 230 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חמאה, בצל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 39%. נסו צדפות ותפוחי אדמה, צדפה מוקפצת. עם רוטב מיסו, ו פאי סיר צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים תחילה 4 מרכיבים ב -2 כפות שמן חם במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוציאים מהתבנית ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מבשלים צדפות הנותרים 1 כף שמן במחבת על אש בינונית 5 עד 6 דקות; להפוך צדפות מעל, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להסיר צדפות מהמחבת, ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים למחבת 2 כפות רוטב סויה, קליפת תפוז ו -3 המרכיבים הבאים. מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים על אש גבוהה כ 2 דקות. מקציפים בהדרגה חמאה ושאר 1 כף רוטב סויה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
רוטב סויהרוטב סויה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
6
מגישים מיד מעל תערובת ירקות וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
צדפותצדפות
7
מקשטים, אם רוצים.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות.
על האף גווני הדרים, עם ניחוחות תפוחים ירוקים, אננס ופרחים המודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוזי לוז. הפירות הבהירים והחומציות הפריכה האופייניים לכינוי הנהר הרוסי ניכרים בפה, עם רכיבי לימון-ליים ותווי אגס מרוכזים, המקוזזים בגימור תפוח ותבלינים מתמשך.
על האף גווני הדרים, עם ניחוחות תפוחים ירוקים, אננס ופרחים המודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוזי לוז. הפירות הבהירים והחומציות הפריכה האופייניים לכינוי הנהר הרוסי ניכרים בפה, עם רכיבי לימון-ליים ותווי אגס מרוכזים, המקוזזים בגימור תפוח ותבלינים מתמשך.
On the nose are citrus tones, with green apple, pineapple and floral aromas accentuated by caramel and hazelnut traces. The bright fruit and crisp acidity typical of the Russian River appellation are apparent in the mouth, with lemon-lime components and concentrated pear notes, offset by a lingering apple and spice finish.