סקווש בלוט עם תפוח
סקווש אצטרובל עם תפוח נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותאסוף אגוזי מלך, תפוחים, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: דלעת ממולאת תפוח, תפוח ואגוז ממולאים איצטרובל סקווש, ו סקווש בלוט ומרק תפוחים.
הוראות
לקלף בקלות את סקווש הבלוט מבלי לאבד הרבה ירקות, בעדינות לזרוק את הסקווש בסיר גדול של מים רותחים, ומרתיחים במשך 15 דקות.
יוצקים את המים הרותחים וממלאים במים קרים ולתת לשבת 5 דקות כדי להתקרר. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין לחתוך את הקליפה על הרכסים ולהשתמש כפית לחפור את הקליפה בעמקים. פורסים את הדלעת לחצי ומסירים את הזרעים והגבעולים. ואז לחתוך את החצאים לחלקים ולבסוף לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים את נתחי הסקווש לתוך קערה גדולה בטוחה במיקרוגל יחד עם התפוחים. נקודה עם חתיכות חמאה.
מפזרים את הסוכר החום, אגוזי מלך, מלח וקינמון מעל. מכסים בניילון נצמד, ודוחפים בו כמה חורים לאוורור.
לבשל במיקרוגל במשך 7 1/2 דקות על כוח מלא.
להסיר, לחשוף, ומערבבים. חזור למיקרוגל, ומבשל עוד 7 1/2 דקות על כוח מלא, עד מכרז.