קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר

סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר
סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמוציות, שאלוט, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות, דלעת בלוט ממולא אורז בר, ו סקווש בלוט קלוי עם מלית פארו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את קיצוץ הסקווש בצד על תבנית אפייה, מברשת 1 כף חמאה מומסת על החלק העליון והבפנים של חצאי הסקווש, מפזרים סוכר חום, ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור עד רק מזלג מכרז, על 25 עד 30 דקות.בינתיים, מניחים 1 כף של חמאה מומסת במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל, שאלוט, סלרי, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים למעיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 6 דקות. מערבבים את הקורנית ומבשלים עד רק ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהחום ומערבבים את האורז, פקאן, חמוציות, ומלח ופלפל נמדדים.מחלקים את מילוי האורז בין חצאי הסקווש הקלויים (בערך 1/2 כוס לכל אחד) ומטפטפים את כף החמאה הנותרת מעל. המשך צלייה עד הדלעת היא מכרז מזלג לחלוטין, הקצוות החלו חום, ואת המילוי מחומם דרך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סכין קילוףסכין קילוף
אפונה גויה®אפונה גויה®