סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמוציות, שאלוט, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות, דלעת בלוט ממולא אורז בר, ו סקווש בלוט קלוי עם מלית פארו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את קיצוץ הסקווש בצד על תבנית אפייה, מברשת 1 כף חמאה מומסת על החלק העליון והבפנים של חצאי הסקווש, מפזרים סוכר חום, ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור עד רק מזלג מכרז, על 25 עד 30 דקות.בינתיים, מניחים 1 כף של חמאה מומסת במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר הוא קצף, מוסיפים את הבצל, שאלוט, סלרי, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים למעיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק התרכך, על 6 דקות. מערבבים את הקורנית ומבשלים עד רק ריחני, על 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את האורז, פקאן, חמוציות, ומלח ופלפל נמדדים.מחלקים את מילוי האורז בין חצאי הסקווש הקלויים (בערך 1/2 כוס לכל אחד) ומטפטפים את כף החמאה הנותרת מעל. המשך צלייה עד הדלעת היא מכרז מזלג לחלוטין, הקצוות החלו חום, ואת המילוי מחומם דרך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)