סקווש בלוטים ממולאים בסגנון מרוקאי
סקווש בלוטים ממולאים בסגנון מרוקאי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 511 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם צימוקים, שום, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סקווש בלוט ממולא מרוקאי, ריסוק בלוט ממולאים בסגנון מרוקאי, ו ריסוק בלוט ממולאים בסגנון מרוקאי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
סדר חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה.
אופים 30 דקות, או עד מכרז. ממיסים את הסוכר בחמאה המומסת.
סקווש מברשת עם תערובת חמאה, ולשמור סקווש חם בעת הכנת המילוי.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום, סלרי וגזר, ומבשלים 5 דקות.
מערבבים את השעועית והצימוקים. מתבלים בכמון, מלח ופלפל וממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים.
יוצקים את מרק העוף למחבת, ומערבבים את הקוסקוס. לכסות מחבת, ולכבות את החום. אפשר לקוסקוס לספוג נוזלים במשך 5 דקות. דברים סקווש חצאים עם תערובת המחבת לשרת.