קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקווש בלוטים ממולאים בסגנון מרוקאי

סקווש בלוטים ממולאים בסגנון מרוקאי
סקווש בלוטים ממולאים בסגנון מרוקאי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 511 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם צימוקים, שום, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סקווש בלוט ממולא מרוקאי, ריסוק בלוט ממולאים בסגנון מרוקאי, ו ריסוק בלוט ממולאים בסגנון מרוקאי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
סדר חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים 30 דקות, או עד מכרז. ממיסים את הסוכר בחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
סקווש מברשת עם תערובת חמאה, ולשמור סקווש חם בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוףסכין קילוף
5
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום, סלרי וגזר, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים את השעועית והצימוקים. מתבלים בכמון, מלח ופלפל וממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
יוצקים את מרק העוף למחבת, ומערבבים את הקוסקוס. לכסות מחבת, ולכבות את החום. אפשר לקוסקוס לספוג נוזלים במשך 5 דקות. דברים סקווש חצאים עם תערובת המחבת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'