סקווש כפול וסלט שעועית
סקווש כפול וסלט שעועית יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם שעועית, מלח, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית לבנה וסלט דלעת סקווש, דלעת סקווש וסלט שעועית שחורה מעושן, ו קינואה, שעועית שחורה וסלט דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כל הדלעת וקישואים לשלישים ואז לחתוך כל שליש לאלות או מקלות. מסדרים אותם במחבת צלייה גדולה ומעילים אותם היטב עם השמן. למען האמת, הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לשפוך את השמן מעל ולאחר מכן smoosh הכל על במחבת עם הידיים. מקל את המחבת בתנור לצלות את הדלעת במשך כ -30 דקות, עד אז את האלות צריך להיות מבושל דרך וזהב בקצוות.
בעוד זה קורה, לבשל את פול (וזה באמת שווה popping אותם מתוך עורם; ראה כיוונים עבור minestrone בעמוד 2
ושעועית ירוקה בנפרד במים רותחים מומלחים עד למכרז, ואז לנקז ולרענן את שניהם על ידי צולל אותם במים קרים ולאחר מכן מרוקן אותם שוב.
כאשר אלות סקווש הם קרירים, לשים אותם בקערה עם שני שעועית להלביש אותם עם מיץ לימון; הדלעת צריכה להיות מספיק, desirably, שמנוני צריך לא לטפטף עוד כאן. קוצצים את הבזיליקום והפטרוזיליה ומוסיפים אותם לקערה, מערבבים הכל בעדינות (שוב, פשוט ידיים) כדי למנוע מעיכת העטלפים.
בדקו את התיבול והוסיפו מלח ופלפל לפי הצורך, צנחו לתוך צלחת הגשה נקייה ומפזרים על כל פיסת בזיליקום ופטרוזיליה נצמדים ללוח החיתוך.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;