גשו לסופר וקנו מים, מלח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ממולא איטלקי, סקווש ספגטי בסגנון איטלקי, ו סקווש ספגטי אפוי איטלקי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
יוצקים מים בתבנית אפייה ומניחים בצלחת דלעת חצויה חתוכה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד מזלג חודר את העור בקלות רבה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בואו לבשל סקווש בעת הכנת שארית המתכון.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
5
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
קולים בצל בחמאה חמה עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
7
מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד ריחני, בערך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הבצל; מתבלים בבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
באזיל!
בצל
9
מניחים כיסוי על המחבת, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים על רתיחה עד שהעגבניות רכות, כ-30 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
לאחר שהדלעת קרירה מספיק לטיפול, השתמש במזלג כדי להפשיט בשר מהעור בגדילים. מערבבים דלעת וגבינת פרמזן לתערובת עגבניות. החלף כיסוי על מחבת ומבשלים עד סקווש מחומם דרך, 5 עד 10 דקות יותר.