קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סקווש ספגטי איטלקי

סקווש ספגטי איטלקי
גשו לסופר וקנו מים, מלח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ממולא איטלקי, סקווש ספגטי בסגנון איטלקי, ו סקווש ספגטי אפוי איטלקי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים מים בתבנית אפייה ומניחים בצלחת דלעת חצויה חתוכה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד מזלג חודר את העור בקלות רבה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בואו לבשל סקווש בעת הכנת שארית המתכון.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
5
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
קולים בצל בחמאה חמה עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
7
מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד ריחני, בערך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הבצל; מתבלים בבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
בצלבצל
9
מניחים כיסוי על המחבת, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים על רתיחה עד שהעגבניות רכות, כ-30 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
לאחר שהדלעת קרירה מספיק לטיפול, השתמש במזלג כדי להפשיט בשר מהעור בגדילים. מערבבים דלעת וגבינת פרמזן לתערובת עגבניות. החלף כיסוי על מחבת ומבשלים עד סקווש מחומם דרך, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
סקוושסקווש
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מפזרים גבינת פרמזן נוספת מעל המנה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן