סקווש ספגטי בקארי בריא
סקווש ספגטי בקארי בריא הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי כוסברה, garam masala, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו דלעת ממולאת ספגטי ממולאת בקארי, טוסט ספגטי ברוטב סקווש וחומוס, ו עוגות סקווש ספגטי בקארי פשוטות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסקווש לחצי לאורכו ולגרוף את הזרעים.
מניחים את הצד לחתוך למטה בתבנית אפייה בטוחה במיקרוגל (החצאים יכולים לחפוף אחד את השני קצת) ולהוסיף 1 כוס מים. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד רך מאוד וסכין חודר בקלות את העור של הסקווש, 15 עד 18 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות. בזהירות לחשוף ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonstick קטנה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת garam masala עד ריחני. מערבבים במיץ לימון ודבש. מתבלים במלח. הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק.
לגרד את הבשר של הדלעת לתוך קערה, באמצעות מזלג, כדי להפוך קווצות כמו אטריות ארוכות. לזרוק עם הרוטב וכוסברה. מתבלים עם מלח נוסף.
קלוריות: 140 שומן: 5 גרם שומן רווי: 1 גרם חלבון: 2 גרם פחמימות: 26 גרם סוכר: 6 גרם סיבים: 0 גרם כולסטרול: 0 מיליגרם נתרן: 170 מיליגרם