אם יש לך חלק-גבינת ריקוטה רזה, מלח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: קיץסקווש וריקוטה גאלט, גאלט דלעת סקווש עם בצל בלסמי וריקוטה, ו דלעת קיץ ספגטי ריקוטה פאי.
הוראות
1
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שלב קמח, מלח ואבקת אפייה במעבד מזון; דופק 2 פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
שלב 1/3 כוס שמן 1/4 כוס מים בקערה קטנה. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק מתפורר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 1 דקה; להוסיף קמח נוסף, במידת הצורך, כדי למנוע מבצק דבק. לחץ בעדינות על הבצק לתוך דיסק 5 אינץ'; לעטוף בניילון נצמד, וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שלב הנותרים 1 כף שמן, קישואים, סקווש, ושום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
סכין קילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
שלב ריקוטה הבא 6 מרכיבים (דרך ביצה) בקערה בינונית, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
לפתוח בצק, ולהתגלגל לתוך מעגל 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
8
מניחים בצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מורחים תערובת ריקוטה על בצק, משאיר גבול 2 אינץ'. מסדרים קישואים ופרוסות סקווש לסירוגין, חופפים מעט, בתבנית מעגלית מעל תערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
לפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מפזרים קישואים וסקווש עם מלח כשר. מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית סקווש). בקערה קטנה, לטאטא יחד 1 כפית מים ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סכין קילוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מברשת קצוות בצק עם תערובת ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות; מפזרים בזיליקום. מגניב 15 דקות נוספות.