סקלופ הדרים II
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את הדרים סקאלופ II. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 14 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 276 קלוריות . מתכון pescatarian זה מגיש 4 . למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. אם יש לכם קמח, שמן זית, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 27% . צדפות הדרים , צדפות עם הדרים וקינואה וסקלופים עם זיגוג הדרים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מצפים קלות את הצדפות בקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות מכל צד, עד להשחמה קלה.
מוציאים את הצדפות מהמחבת ומסננים את עודפי השמן. מערבבים פנימה את היין הלבן, מגרדים את החתיכות השחומות מתחתית המחבת.
מערבבים את הבצל, הפלפל הירוק והשמיר לתוך המחבת. מבשלים ומערבבים כ-2 דקות.
מערבבים פנימה את העגבניות, מיץ הלימון וגרידת הלימון. המשך לבשל כדקה, ואז מערבבים פנימה את החמאה עד להמסה. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מצטמצם בכמות הרצויה. מחזירים את הצדפות למחבת ומבשלים רק עד שהם מתחממים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין