סרדין ממולא
סרדין ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . לך לחנות ותביא מלח ים, שיני שום, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ביצים ממולאות סרדינים (Huevos Picantes), ו פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
קיסמים, שיפודי מתכת או שיפודי עץ ספוגים במים במשך 30 דקות
הסר את ראשי הסרדינים והוצא את עמוד השדרה ואת הקרביים. יש לשטוף כל סרדין במים קרים לטפוח יבש עם מגבת נייר. להפריש להשרות במשך כשעה בצלחת רדודה מלא חומץ יין לבן. בסיר 2 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים 2 שיני שום פרוסות 3 סרדינים ומבשלים עד שהם מתפוררים. באמצעות כף עץ, מערבבים את פירורי הלחם עד שהם רטובים היטב.
להוסיף Caviocavallo, צימוקים, פטרוזיליה וצנוברים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. המשך ערבוב על חום בינוני במשך כ 2 דקות.
להניח 1 פרוסה כתומה בכל סרדין, ואז כף 1 כף של מלית פירור הלחם. באמצעות קיסמים, לסגור דגים בבטחה.
בעזרת מזלג, הכה את הביצים בקערה רדודה.
מורחים קצת קמח בתבנית אפייה. בזהירות, כדי לא לפגוע בסרדינים, בעדינות לדלות כל סרדין הראשון דרך תערובת הביצה ולאחר מכן דרך הקמח, רועד בעדינות בסוף כדי להסיר את
מטגנים במחבת עם שמן עד חום זהוב.
העברות לצלחות ומקשטים עם בריכות שומר, מלח ים, pepperocini סדוק, מיץ תפוזים, שמן זית כתית אקסטרה, פלפל שחור ועלי נענע.